diumenge, 13 de maig del 2012

Liebster Blog

Déu meu!!! Quina il·lusió. Acabo de rebre el premi Liebster Blog de mans de la Cantireta - urgellenca, poeta, surrealista, somniadora i autora d'un dels blocs més sorprenents en llengua catalana que existeixen http://cantireta.blogspot.com/. Gràcies, de tot cor!!! Una abraçada forta, forta. I ara em toca nominar cinc premis més.  Comencem, doncs!

1. http://maiera.wordpress.com/ A Shaudin Melgar-Foraster, una brillant escriptora catalana que viu i treballa al Canadà.

2. http://alombradelcrim.blogspot.com/  A Anna Maria Villalonga, investigadora i professora de literatura catalana a la UB, escriptora i crítica de cinema.

3. http://lovistaire.blogspot.com/ : A un treball monumental de Marià Cerqueda, reflexionsencatalà i David Gálvez Casellas: un recull de trets de català que es perd a Andorra i a l'Alt Urgell.

4. http://jordicasamajor.nirudia.com/ : Al bloc de Jordi Casamajor, dedicat a l'estudi dels gravats rupestres d'Andorra i Catalunya.

5. http://amicsarbres.blogspot.com/ : Al bloc que recull imatges, dites, versos, pensaments i històries dels arbres amics i la seva importància als pobles i ciutats.

Petons a tots.


4 comentaris:

Anna Maria Villalonga ha dit...

Ooooh. Ostres, quin honor. Moltes gràcies, estimada. No sé què dir. Mil petons.

Alexandra Grebennikova ha dit...

Mil petons i endavant amb els blocs interessantíssims que escrius!!!!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Quina sorpresa, Alexandra. Moltes gràcies, guapíssima. M’ha fet molta iŀlusió!!!!
Una abraçada.

Alexandra Grebennikova ha dit...

Gràcies a tu, pel bloc preciós i per ser-hi!!! No sempre puc arribar a llegir-te tant com voldria, però cada rencontre amb el teu bloc és una grata sorpresa. Una abraçada molt forta, i fins aviat!!!!!